Office manager

De woningmarkt is hectisch. Veel mensen zijn op zoek naar een huis. Andere mensen zoeken juist een koper voor hun huis. Als office manager ben je voor al deze mensen het eerste aanspreekpunt. Zowel telefonisch, per e-mail en whatsapp heb je dagelijks contact met vele woningzoekers en verkopers. Omdat het aantal contacten het afgelopen jaar enorm is toegenomen, zoeken we versterking van ons team.

Ook voor de klanten die spontaan of op afspraak op ons kantoor binnenlopen verzorg je de ontvangst. Je begrijpt dat de meeste mensen het fijn vinden als ze aandacht krijgen. Daarom neem je ruim de tijd voor alle gesprekken die je voert.

Naast het klantcontact beheer je de agenda’s en bereid je samen met je andere collega aan de balie de afspraken van de makelaars voor en ondersteun je de adviseurs wonen en onze woningfotografen bij de planning van de verkoop- en verhuuropdrachten.

We zijn op zoek naar een collega die full time (maandag tot vrijdag) beschikbaar is, zodat we goed overzicht hebben op de agenda’s en afspraken die gemaakt worden.

Een specifiek diploma is voor deze functie geen vereiste. Goede communicatieve vaardigheden, plezier in het contact met mensen en een goed overzicht over het werk, ook als het druk is, zijn wel van belang. Bij voorkeur zoeken we iemand met ervaring in een vergelijkbare functie.

De primaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform (salaris, pensioenregeling, vrije dagen). De secundaire arbeidsomstandigheden zijn nog beter: ons kantoor is uniek qua indeling en vormgeving, je hebt ca. 25 leuke collega’s, we zitten in de mooiste vestingstad van Nederland en hebben de lekkerste koffie.

Spreekt deze functie jou aan en kom je graag kennismaken? Neem dan contact op met ons via arjan@leuk-makelaars.nl of 06-41386511.

Mail Ons Bel Ons